fbpx
+48 535 524 062 info@nowaholandia.nl

     De huisjes

De huisjes in Sierakow hebben twee verdiepingen. 
Beneden (40 m2) zijn een ruime woonkamer met eettafel en zithoek + twee persoons slaapbank, een complete keuken met kookgelegenheid (2 electrische platen), waterkoker en koelkast, een badkamer met douche, wc en wastafel. Uiteraard is warm water aanwezig. 

Boven (20 m2) zijn twee slaapkamers met twee bedden per slaapkamer. In de gang is een grote kledingkast. Aan de huisjes zit een terras met tuintafel en stoelen. Tevens is er een PLUS versie beschikbaar met een plasma/LED tv  (alleen Poolse kanalen), een radio/cd, een dvd speler en een keuken met als extra een oventje, een magnetron, tosti apparaat en een mini vaatwasser

     De pipowagen

Op het park kunt u ook een pipowagen huren. Heel leuk voor kleine kinderen. De pipowagen is 6 x 2 meter. Er is een klein keukentje in, een klein badkamertje met douche, wastafel en toilet, koud en warm water, een eettafel met 4 stoelen, een klein slaapkamertje met stapelbed. In het woonkamertje is ook een slaapbank. Voor buiten is er een tuintafel met stoelen.

     Wat is er te doen?

In de vakantieperioden worden leuke dingen georganiseerd (bij voldoende belangstelling), zoals:

– georganiseerde barbeque
– huttenbouw
– kinderspelletjes
– paard en wagen rondrit
– georganiseerd bezoek aan bunkers
– paintball in het bos
– kampvuur
– schatzoeken met GPS
– filmavonden
– bingo
– kinderpaintball (op doelen)
– boogschieten

Op Nowa Holandia is een mini golf baan. Tevens is er een speeltuin en een tafeltennistafel. Af en toe organiseren we een toernooi. Ook kunt u skelters en fietsen huren. In de recreatietent is een biljart, een tafelvoetbal, een reuzen 4opeenrij en allerlei speelgoed alsmede een gezellige zithoek. Dus mocht het een keer regenen dan is het daar leuk vertoeven. 

Scroll Up