>
Panorama vakantiepark
  Huisjes, pipowagen en wat te doen op het park
De huisjes in Sierakow hebben twee verdiepingen.
Beneden (40 m2) zijn een ruime woonkamer met eettafel en zithoek + twee persoons slaapbank, een complete keuken met kookgelegenheid (2 electrische platen), waterkoker en koelkast, een badkamer met douche, wc en wastafel. Uiteraard is warm water aanwezig.
Boven (20 m2) zijn twee slaapkamers met twee bedden per slaapkamer. In de gang is een grote kledingkast. Aan de huisjes zit een terras met tuintafel en stoelen. Speciaal voor onze Nederlandstalige gasten zijn er opgeknapte huisjes met o.a. een nieuwe douchekabine. Tevens is er een luxere versie beschikbaar met een tv met groot scherm (alleen Poolse kanalen), een radio/cd, een dvd speler en een keuken met als extra een oventje, een magnetron, tosti apparaat en een mini vaatwasser.
In de vakantieperioden worden leuke dingen georganiseerd (bij voldoende belangstelling).

- georganiseerde barbeque
- huttenbouw
- kinderdisco
- paard en wagen rondrit
- georganiseerd bezoek aan bunkers
- paintball in het bos
- kampvuur
- schatzoeken met GPS
Huisje van de voorkant
Quadrijden
Automatenhal
Gezellige barbeque op het park
Gezellig bij het kampvuur
Paintball in het bos spelen
Op het park kunt u ook een pipowagen huren. Heel leuk voor kleine kinderen. De pipowagen is 6 x 2 meter. Er is een klein keukentje in, een klein badkamertje met douche, wastafel en toilet, koud en warm water, een eettafel met 4 stoelen, een klein kamertje met stapelbed. In het woonkamertje is een slaapbank, 2 stoelen en een tafeltje. Voor buiten is er een tuintafel met stoelen.
Pipowagen   te huur
De pipowagen
De keuken van de pipowagen
De woonkamer van de pipowagen
Voor vakantie op zijn best: kies Polen! Vissen, paardrijden, bos, natuur, meren, zwemmen, alles kan er en heel goedkoop.